Over ons

Een warme kennel met 30 jaar ervaring

Wij houden van onze honden en bieden ze dan ook met alle ruimte (zowel binnen als buiten) om naar hartenlust te ravotten. Hun fysiek en mentaal welzijn houden we nauwlettend in de gaten met de hulp van onze vaste dierenarts. Het verblijf en de verzorging van onze pups is 100 % conform de Belgische en Europese wetgeving ingericht. En natuurlijk omringen we onze vriendelijke viervoeters allemaal met heel veel liefde. Een pup is niet voor even, maar voor het leven.

Wat doen we

Als kennel met passie en liefde voor dieren smeden we banden tussen onze gezonde, prachtige viervoeters en hun nieuwe baasjes. We halen elke dag voldoening uit die prille, trouwe vriendschap die ontstaat wanneer een trotse eigenaar naar huis gaat met zijn lieve, nieuwe metgezel.

Over de pups

Onze pups groeien met de grootste zorg en liefde sociaal op in een ruime, groene omgeving. Wekelijks krijgen ze een check-up van onze vaste dierenarts. We zien alert toe op de gezondheid van onze pups en zorgen ervoor dat ze gevaccineerd worden en meermaals ontwormd. Als onze puppy’s krijgen een microchip en een Europees paspoort. Vanzelfsprekend houden we ons als kennel ook aan alle Belgische en Europese voorschriften inzake dierenwelzijn.

 • Kan ik een even sterke band krijgen met een puber pup dan met een baby puppy?

  Absoluut! De band met je huisdier heeft niets met de leeftijd te maken. Zolang je je nieuwe viervoeter omringt met heel veel liefde en samen genoeg tijd doorbrengt, smeed je die band vanzelf. Communiceer ook duidelijk en bepaal huisregels, leer elkanders lichaamstaal, respecteer je hond, knuffel, streel en speel en er staan je samen nog onvergetelijke momenten te wachten.
 • Waarom hebben deze puber pups nog geen baasje gevonden?

  Net zoals sommige mensen hun ware liefde pas op latere leeftijd ontmoeten, zijn er puppy’s die pas na een aantal maanden hun ideale baasje ontmoeten. Toch zijn ze net zoals hun broertjes en zusjes, die misschien wel al een thuis hebben gevonden, gezond en gelukkig opgegroeid. Ze werden met de grootste zorg en liefde omringd in een ruime, sociale omgeving. Ze zijn gevaccineerd en ontwormd en in het bezit van een microchip en Europees paspoort. Als erkende kennel volgen wij voor al onze dieren de Belgische en Europese wetgeving inzake dierenwelzijn.Neem jij graag zo’n lieve laatbloeier mee naar huis? Neem dan snel contact op.
 • Wat als ik het ras van mijn voorkeur niet vind?

  Heb je geen puberpup gevonden van het ras van jouw voorkeur? Neem dan eens een kijkje op Felicanis.be. Daar vind je puppy’s van allerlei rassen.
 • Wat als ik op reis ben of vertrek?

  Ben je op reis of sta je op het punt te vertrekken en heb je wel al een ideale metgezel op het oog? Dan kan je je puber puppy via de website reserveren en later ophalen of laten leveren.Heb je na aankoop van je hond nog een vakantie gepland en heb je nog geen opvang voor je lieve viervoeter? Dan ontvangen we hem met open armen in ons ruime en groene pension. Daar kan je huisdier zelf genieten van een welverdiende vakantie op onze speelweide in zijn eigen aparte ruimte, maar toch in het gezelschap van andere gasten.
 • Wat is het verschil tussen Puberpups en een asiel?

  Met Puberpups koop je een iets oudere pup die nog geen baasje heeft. De prijzen hiervoor liggen dan ook iets gunstiger dan voor een jonge pup. Toch heeft het verder niets dan voordelen! In tegenstelling tot asielhonden zijn deze honden niet afkomstig van vorige eigenaars. Ze zijn samen met hun puppybroertjes en -zusjes opgegroeid en gesocialiseerd in een warm nest en hebben alle medische zorgen gekregen. Sommige asielhonden brengen een hele rugzak mee aan bv. (verborgen) problemen of verkeerd aangeleerd gedrag. Dit geeft soms extra risico’s bij het combineren van dergelijke honden met andere huisdieren of (kleinere) kinderen. In de praktijk zie je dan ook dat asielhonden regelmatig worden teruggebracht na een aantal weken. Onze puberpuppy’s zijn daarentegen even betrouwbaar als een babypup, alleen enkele maanden ouder en dus ook al iets zelfstandiger. Ze kennen bv. de basis al van zindelijkheidstraining en zijn daardoor heel snel zindelijk. Dit maakt het jou als eerste baasje alleen maar gemakkelijker.

Een puberpup aankopen?

Neem contact met ons op en we reageren binnen een werkdag

Contacteer ons